Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
вече подкрепиха
добрият пример
Кучето, което беше влачено с кола се възстановява успешно и търси нов дом
Скъпи приятели, спомняте ли си кучето Бък, което беше влачено с кола покарай Коледните празници? То получи множество тежки наранявания, но вече е по-добре и търси нов дом.     МЪЖ ВЪРЗА И ВЛАЧИ КУЧЕ С КОЛАТА СИ, БИЛО МНОГО ЛОШО (ВИДЕО)   Вижте призива на НПО "Любов за Животните" България, който разпространиха чрез социалните мрежи. Публикуваме го без наша редакция.     "Бък - кучето, което беше влачено с кола...
Виж повече примери
Мнение на съмишленици
Елена Стоева - СНЦ "Зелени Балкани - Стара Загора"
Елена Стоева - СНЦ "Зелени Балкани - Стара Загора"
"За съжаление, в България на практика няма институция, която да отговори на сигналите за граждани, в случаите на насилие срещу животни. Създаването на Зоополиция би решило този проблем". 
Закони
Закон за защита на животните: Чл. 27. (1)
Закон за защита на животните: Чл. 27. (1)
Чл. 27. (1) Забранява се използването на диви бозайници, включително видове от разред примати в циркове, вариетета и други увеселителни заведения.
Свали логото на кампанията ЗА! Зоополиция тук!