<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161095" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Всеки пети чо...

Зрелищен обир на паркинга на голям хипермаркет в София (видео)

25 Януари 2023
3 138

Зрелищен обир на паркинга на голям хипермаркет в София на бул. „Цариградско шосе“. Двама маскирани са нападнали млад мъж, който слизал от микробуса си.

Ограбеният мъж разказва пред bTV, че е бил нападнат от двама мъже и напръскан с лютив спрей. Иво Здравков се е опитал да окаже съпротива, но нападателите са издърпали чантата му, в която имало около 30 000 лева.

Мъжът работи във фирма за зареждане на магазини с цигари. По-голямата част от парите са били служебни.

Наглец обира автосервиз посред бял ден (видео)

Зрелищен обир на паркинга на голям хипермаркет в София (видео)
Снимка: стопкадър/видео bTV

Ето какво обяснява мъжът:

„Бяха с някакви маски. Напръскаха ме с лютив спрей и нищо не видях. Побягнах и паднах. Когато паднах, започнаха да ме натискат и да ми дърпат чантичката с парите, и ми казаха „пускай, че ще те убием“. Аз пак не я пусках и те я скъсаха и избягаха. Имаше човек, който ми помогна да стигна до тоалетната и да се измия“.

Здравков не може да си спомни как точно изглеждат нападателите му. Не е забелязал да е бил следен.

„Само силуети виждах, след като ме напръскаха. Само видях, че се качиха в колата и избягаха , имаше човек тук, който ми помогна да стана и се обадих на 112. Някои неща дори ми се губят и не ги помня“, обяснява той.

Извършителите се издирват.

Зрелищен обир на паркинга на голям хипермаркет в София (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции