<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Въвеждат "вре...

Зрелищен обир за 4 минути заснеха охранителните камери на аптека в София (видео)

30 Ноември 2021
0 3249

Зрелищен обир за 4 минути заснеха охранителните камери на аптека в София.

Като на кино извършители са успели да преодолеят охранителната система и няколко врати в рамките на броени минути, предаде bTV.

Взломът е извършен на 26 ноември в столичния квартал „Обеля 2“. Първоначално извършителите са задействали пробно СОТ системата, за да видят за колко време ще дойдат охранителите.

45 минути по-късно, около 2:30 ч. през нощта, те влизат в аптеката, преодолявайки четири прегради, разказва собственикът Георги Китанов в предаването „Тази сутрин“.

Зрелищен обир за 4 минути заснеха охранителните камери на аптека в София (видео)

Първо имаме врата, която са строшили. След това вътре имаме метална решетка, която са преодолели. Между аптеката и складовото помещение имаме метална блиндирана врата със секретно заключване, която преодоляват за две минути. Там има каса, в която в аптеките се съхраняват наркотични лекарства. Разбиват и нея. Очевидно не са търсили наркотични лекарства, защото вземат само сума пари“, разказа Китанов.

Камери заснеха как крадец обира магазинче в Благоевград за 14 секунди (видео)

По думите му, след като са излезли обирджиите, после един от извършителите се е върнал след 3 минути, очевидно недоволен от плячката и е взел всичко от касовия апарат.

Зрелищен обир за 4 минути заснеха охранителните камери на аптека в София

Записите на камерите са предадени на полицията. Води се разследване по случая.

Зрелищен обир за 4 минути заснеха охранителните камери на аптека в София

Източник и видео: bTV, “Тази сутрин”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции