<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101870" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 19-годишен TikTok...

Зъл петел тероризира жителите на квартал на Ню Йорк (видео и снимки)

02 Октомври 2021
0 1839

“Зъл”, кръвожаден петел тероризира квартал “Куинс”, Ню Йорк заедно с банда петли. 30-годишният Леон Сусеран разказа, че в четвъртък сутринта, след като излязъл за работа изведнъж усетил нещо да го кълве по гърба.

“Когато се обърнах, видях, че тече кръв”, каза той. “Този петел продължи да ми се нахвърля … Изглеждаше зъл, толкова зъл”, каза Сусеран и добави, че смята, че може би животното е било обучено да се бие. “Трябваше да продължа да го ритам, но петелът така и не се отказа”.

Петел преследва собственичката си всеки ден (видео)

Мъжът се е обадил на 911 и след инцидента отишъл в клиника за спешна помощ за ваксина срещу тетанус.

Нюйоркската полиция потвърди, че служителите на реда са били извикани на място около 9 часа сутринта в четвъртък, а Сусеран е заснел ченгетата, които се опитвали да хванат неговия нападател и друг петел, който е обикалял по улиците. И все пак нито един от петлите не беше “задържан”.

“Бандата петли” от години тероризират жителите на Куинс.

‘Това е малко необичайно. Но тук има сериозен проблем”, каза Сусеран.

“От години ги виждаме да се скитат по улицата и в дворовете на други хора”, каза той и спомена, че един от неговите съседи дори е ухапан по глезена.

„Има хора, които не могат да се защитят като мен. Ами ако се хвърли към очите на някого? “

Петел

Отглеждането на петли като “домашни любимци” е забранено в щата, но собственикът им Мигел Контрерос твърди, че неговите пернати приятели са обичани в квартала.

“Той никога не атакува … Не знам какво се е случило. Децата идват и ги снимат … обичат пилетата,” настоя Контрерос.

От Службата по здравеопазване на града потвърдиха, че жалба е подадена в четвъртък, но тя е единствената, регистрирана за района. “Ще изпратим инспектор да разследва”, каза представител.

Междувременно Сусеран заяви, че е принуден да “продължава да бъде нащрек”.

Зъл петел тероризира жителите на квартала “Куинс”

Източник: New York Post

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции