<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31000" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Агресивна съседка напада и заплашва с убийство жителите на столичен блок

06 Юли 2018
0 14233

Жители на блок в столичния квартал „Хиподрума” се оплакват от постоянен тормоз, който им налага агресивна съседка. Жената удряла хора, отправяла заплахи за убийство и замеряла съседите си с покъщнината си от балкона.

 

Прокуратурата и полицията все още не са намерили решение на проблема. Първата жалба срещу младата жена е подадена преди две години.  Съседи и потърпевши описаха съседката си като агресивна. Счупеното стъкло на входната врата твърдят, че е нейно дело.

 

"Една вечер, когато се прибирах от работа, тя ме нападна. Заплаши да ме убие. Всеки ден блъска по вратата ми със същите заплахи", разказа момиче, което живее във блока. 

Всеки ден носи в себе си спрей и електрошок и казва, че не смее да се прибира без тях. Друг съсед разказа как по време на разходка с децата си, въпросната жена е започнала да ги замеря с камъни, докато говорила "мръсни думи".

 

Търговски обект на първия етаж на входа също е претърпявал инцидент с тази жена. Собственикът разказа как е нахлула вътре в обекта и започнала да нанася удари върху една от служителките, като отново последвали заплахите за убийство.

 

"Служителките идват на работа с мъжете си, дори искат да напускат. В момента офисът ни е в процес на изнасяне", каза собственикът.

 

Домоуправителят обясни, че този проблем в жилищния блок е от няколко години. Младата жена е "била добро дете", но майка й я изоставя и поверява на баба й.

 

"Впоследствие се отключи нещо в тинейджърските й години".

 

Както домоуправителят, така и всички потърпевши са подавали десетки жалби в полицията, до решение на проблема не се е стигнало. Съседите се чувстват в безизходица и не знаят към коя институция да се обърнат, за да се справят със ситуацията.

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции