<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80444" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Актрисата от ...

Актрисата Елън Пейдж, която смени пола си и стана Елиът, благодари с пост за подкрепата

21 Декември 2020
0 6122

Холивудската актриса Елън Пейдж, която се обяви за трансджендър и смени името си на Елиът, изрази благодарност за подкрепата на феновете в Instagram.

“Благодаря ви от дъното на сърцето си за подкрепата и любовта, те са най-ценният дар, който можех да получа. Пазете се и бъдете насреща един за друг”, написа Елиът в поста си.

Актрисата Елън Пейдж, която смени пола си и стана Елиът, благодари с пост за подкрепата

Актрисата от “X-men”, “Inception” и “Juno” Елън Пейдж смени пола си и вече е Елиът

По-нататък в поста си Елиът сподели: “Не мога да ви опиша колко изключително се чувствам сега, когато най-сетне обичам себе си и това, което представлявам.”

“Безкрайно много съм благодарен на толкова много хора от джендър обществото, които ме насърчаваха и подкрепяха през годините. С делата си вие ме вдъхновихте да се боря този свят да стане едно по-добро и състрадателно място за живеене.”

Актрисата Елън Пейдж, която смени пола си и стана Елиът, благодари с пост за подкрепата

За решението си да оповести своята идентичност, Елиът е бил насърчен от партньора си Ема Портнер. В пубикация тя казва: “Транс, куиър хората са дар за човечеството.”

Пейдж се възползва от възможността да отправи апел за решителен отпор срещу дискриминирането на транс хората, което нарече жестоко и носещо след себе си “ужасяващи последици”.

“Само през 2020 година са били регистрирани поне четиридесет убийства на хора с трансджендър ориентация, като основната част от тях са чернокожи или латиноамерикански транс жени”, посочи той.

„На всички хора, които се борят с тормоз, ненавист към себе си, малтретиране и заплаха от насилие всеки ден ще кажа: Аз ви виждам, обичам ви и ще направя всичко възможно, за да променя този свят към по-добро.“

Източник: LadBible

Снимки: Instagram

Видео: YouTube/Human Rights Campaign

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции