<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31436" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Анджелина Джоли: Брад Пит не плаща достатъчно за децата

08 Август 2018
0 14528

Холивудската звезда Анджелина Джоли във вторник заведе молба във Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане Брад Пит да бъде задължен да заплаща повече средства за възпитанието на общите им деца.

 

"Той (Пит) е задължен да плаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща достатъчно средства за възпитанието на децата“, се казва в молбата, изготвената от адвокат Саманта Блей Дежан.

 

“В продължение на година и половина (Пит) е изпълнявал нередовно неформалното споразумение за разходите по децата. С оглед на даденото обстоятелство, тя [Джоли] подава искане за издаване на съдебна заповед за обезпечаване разходите за децата“, пише още в документа.

 

Не става ясно каква точно сума разчита да получи Джоли. Представители на Брад Пит обаче са заявили за американската телевизия, че той безукорно изпълнява всички поети ангажименти. Според последното решение на съда, децата трябва да прекарват половината време през лятото в Лос Анджелис и в Лондон, където в момента Джоли снима нов филм.

 

Холивудските звезди Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха заедно 10 години, но сключиха брак едва през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени. Близките отношения между тях започнаха през 2004 г. преди снимките на филма "Мистър и мисис Смит" 

 

Това беше трети брак за Джоли. Тя беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г.

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции