<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23649" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Арест за ученици заради гавра с техен връстник

04 Октомври 2016
0 21333

Двама ученици бяха арестувани заради хулиганска проява. Момчетата, на 16 и 17 години, са се гаврили със свой връстник и публикуваха клип с грозните сцени в интернет. Двете момчета са от Гимназията по строителство и Техникума по електроника, съобщава Нова телевизия.

 

РЕКОРД ПО ПРЕОБЛИЧАНЕ: ДА СМЕНИШ 19 ТОАЛЕТА ЗА 1 МИНУТА

 

 

По случая вече е информирана районната прокуратура в града. Вече са проведени разговори с родителите на един от участниците в клипа. Родителите на другото момче са в чужбина и предстои да бъдат уведомени за случилото се.

 

След като случаят стана публичен, двете момчета публикуваха втори клип, в който се извиняват.

 

Районната прокуратура в Пловдив съобщи, че е образувано досъдебно производство спрямо 17-годишния Д.Ф. и 16-годишния И.З. за хулиганство. 

 

До момента е установено, че на 25 септември 2016 г. в Пловдив, в район „Северен”  – в парк в междублоково пространство, Д.Ф. и И.З. срещнали 15-годишния А.С., на 15 г., който бил там със свои познати. 

 

В съобщението на прокуратурата се казва още, че двамата провели разговор с А.С., при който му отправили подигравателни реплики. След това извършили непристойни действия спрямо него, които били заснети с мобилен телефон от друго лице. Видеоклипът впоследствие бил разпространен в интернет. Установено е, че Д.Ф. и И.З. и преди отправяли обиди към пострадалото дете. По делото са снети обяснения от двамата извършители, пострадалото момче и други свидетели.

 

Предстои Д.Ф. и И.З. да бъдат привлечени като обвиняеми.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции