<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41081" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Бездомник, който сменя гумата на непозната жена, трогна хиляди в мрежата (снимки)

01 Октомври 2019
0 828

Снимка на бездомник, който сменя гумата на непозната жена в щата Юта, завладя социалните мрежи и се споделя от хиляди потребители като послание за любов, доброта и толерантност.

 

 

Служителка в кафенето на Джеси Жан в град Огден публикува снимка на бездомника и неговото добро дело, извършено на паркинга пред заведението, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Служителката  Анна Дейвидсън се надява, че снимката ще помогне да се разпространи посланието за доброта и подкрепа към такива хора. "Не бива просто да подминаваме бездомниците на улицата, защото те също са хора и имат добри сърца", заяви Анна.

 

 

""

 

 

"Погледнах през прозореца и видях Чък. Той е без дом и без работа. Помага всеки ден в кафенето за малко храна. Той е от онези хора, които всеки подминава или дори избягва", коментира още жената. По думите ѝ никой друг не се притекъл на помощ на младата жена.

 

 

""

 

 

Въпреки че има труден живот, Чък винаги помага на хората, заяви още служителката в кафенето. Бездомникът прекарал дълги години в затвора, но сега е на 56 години и помага в заведението, за да има какво да яде. Той се надява да получи постоянна работа, за да си намери жилище.

 

 

""

 

 

Доброто дело на Чък трогна хиляди хора в социалните мрежи, които изразиха своята подкрепа и възхищение. „Това е вдъхновяващо! Надявам се, че всеки, който погледне този пост, ще си спомни, че бездомните хора все още са хора, които  в момента нямат много късмет“, написа потребител във Facebook.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции