<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23615" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Борисов обяви: Цецка Цачева е кандидатът ни за президент, време е нацията да има и една майка

02 Октомври 2016
0 36625

Председателят на парламента Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президентските избори. Това обяви лично Бойко Борисов в НДК, където се събра партията. Той отбеляза, че е време нацията да има и една майка, не само бащи.

 

"Тя разбира най-много като юрист, парламентарист познава цялото законодателство на България, което е минало и което ще мине", каза Борисов за Цачева. 

 

ДЕПУТАТИ НЕ СЛУШАТ КЛАСНАТА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

 

 

"Аз не тръгвам на битка. Аз тръгвам на състезание. Състезание, което ще бъде спечелено от избрания от българския народ". Това пък обяви самата Цецка Цачева. 

 

"Днес аз и г-н Манушев получаваме доверието на най-голямата, най-силната политическа партия, партията, която пое отговорността за съдбата на България в днешния сложен свят. Тук искам да бъда, г-н Борисов, пределно ясна, аз днес съм заредена с политическата ни енергия за стабилност и сигурност, уверена, убедена, че до момента нашата партия работеше за всички български граждани,за цялото гражданско общество и това ми дава цялото основание днес да поискам доверието и на онези, които са ме подкрепяли до момента извън нашата партия – на всички граждани“, каза още кандидатът на ГЕРБ за президент. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции