<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42810" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Булка се оплака, че диамантеният ѝ пръстен бил с много малък камък и възмути хиляди в мрежата

28 Ноември 2019
0 3273

Млада британка се оплака в социалните мрежи, че диамантеният ѝ годежен пръстен бил с много малък камък и предизвика вълна от възмущение.

 

Жената споделила разочарованието си, че пръстенът за близо 5000 британски лири (11 480 лева) бил с диамант едва 0.8 карата. Тя се чудела дали да признае това на годеника си. Булката разказа как партньорът ѝ организирал „най-красивото предложение“ в Италия преди три месеца, но сега била много разстроена от малкия диамант, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

„Когато отворих кутията, първото нещо, което си помислих е, че е много малък", написа жената. "Моят камък изглежда толкова мъничък в сравнение с пръстените на моите приятелки", оплака се още бъдещата булка.

 

INSTAGRAM ЗВЕЗДА ОТ КУВЕЙТ СЕ ВЪЗМУТИ ОТ ТОВА, ЧЕ ПРИСЛУГАТА ЩЕ ИМА ПРАВО ДА ПОЧИВА

 

Постът ѝ взриви социалните мрежи и младата булка беше остро критикувана от потребителите, които я обвиняват, че е неблагодарна.

 

ДВОЙКА РАЗКРИ КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ КРИЕ ЗАД КРАСИВИТЕ СНИМКИ НА ВЛЮБЕНИТЕ В МРЕЖАТА

 

"Трябва да оцените усилията, парите и времето, което вашият съпруг е посветил на вас", коментират някои. "Бъдете благодарна за това, което имате", пишат други.  „По принцип размерът на вашия диамант е по-важен за вас, отколкото чувствата на мъжа", възмущават се още потребителите в мрежата.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции