<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27668" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Топлофика...

Българите масово възмутени от новата Мис България, тя вади самочувствие: "всеки се обръща след мен" (видео)

21 Ноември 2017
0 53884

Социалните мрежи прегряха от обсъждане на новата Мис България 2017. Повечето българи са възмутени от избора и я призовават да върне короната. Причината е явна – доста спорният външен вид на софиянката Тамара Георгиева.

 

 

Снимки от конкурса, на които личи несъразмерно огромния и нос и доста бръчки, които не прилягат на една миска, възбудиха възмущението на потребителите. „Бабооо, защо ти е толкова дълъг носът?”, шегуват се с приказката за Червената шапчица българи в постове под снимките на новата най-красива българка.

 

""

 

Самата Тамара твърди, че е на 24 години, което мнозино поставиха под съмнение. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност „Керамика и стъкло”.

 

ФОТОГРАФ, СНИМАЛ МИС БЪЛГАРИЯ 2017: ВСИЧКИ ОТ ЖУРИТО БЯХА ПОСОЧИЛИ НА 1-ВО МЯСТО МОМИЧЕТО ОТ БУРГАС

 

 

Въпреки негативите към нея, на новата Мис не и липсва самочувствие. „Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план”, заяви Тамара Георгиева.
 

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса са били именно социалните медии – „Реалност и илюзии”. И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram – във визитката си по време на конкурса, преди да спечели:  „Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии”.

 

 

След конкурса Тамара има свое обяснение за негативните настроения срещу нея. „Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия, знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност”, заявява Тамара.

 

Организаторката на конкурса "Мис България" Ирина Папазова също побърза да защити миската. В предаването "На кафе"  тя обясни така: "Снимките, които изтекоха в мрежата са ужасни и според мен това беше направено целенасочено. Снимано е с обектив за далечни снимки, след което е приближено. Зуумнато е… ама много е зуумнато."

 

""

 

"Да, Тамара има специфичен нос и това не е хубавият й профил. Но никой не може да я види така, както я видяхме ние. Нарочно я изкараха в такава светлина, за да предизвикат скандал. На една от снимките и мен ме има, но съм изрязана, иначе и аз изглеждам ужасно. Всички знаем, че има снимки… и снимки!", категорична е Папазова. 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции