<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46219" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж спаси мал...

Вандали вилняха в математическата гимназия в Добрич (видео и снимки)

28 Декември 2019
0 4574

Вандали вилняха в математическата гимназия в Добрич. Сградата в момента е в ремонт и в нея не се провеждат учебни занятия. По време на празниците обаче вандали са проникнали в сградата, потрошили са ламперията в съблекалнята на физкултурния салон, разляли с боя по радиаторите в кабинета по химия и са забили столове по външната изолация на училището.

 

 

""

 

 

Оказва се, че при ремонта системата за видеонаблюдение е премахната. Извършителите все още не са идентифицирани. Пред Nova  директорът на ПМГ „Иван Вазов” Галин Канев разказа за нанесените щети.  

 

 

""

 

 

„Няма следи от разбиване. Не е ясно и откъде тези хора са влезли. За случая е уведомена и полицията, но засега оттам не са излезли със становище. Досега подобни инциденти, в такъв мащаб, в училището не е имало. Чупени са врати, обръщани са столове, надрасквани са стените, но винаги сме идентифицирали извършителите ”, добави директорът. 

 

 

""

 

 

„Съмнявам се посегателството да е извършено от ученици от нашето училище. Нека да изчакаме полицията да си свърши работата и тогава да коментираме кой е физическият извършител”, каза още Галин Канев. 

 

 

Източник: Nova

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции