<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=19755" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Има и свален ...

Видео от падането на руския самолет и стрелба срещу пилотите (ВИДЕО)

24 Ноември 2015
0 12870

Ново видео показва друга гледна точка на сваления руския самолет. Той бе ударен от турските сили, защото според Анкара нарушавал въздушното пространство на южната ни съседка. При падането на военната машина бунтовниците в Сирия, които са и срещу режима на Асад, и срещу Ислямска държава, пък са стреляли по катапултиралите руски пилоти. Говорител на бунтовниците казва, че те са били убити във въздуха от открития огън.  

 

Руският посланик в Париж обаче съобщи, че вторият пилот на сваления във вторник руски самолет е жив, намира се в ръцете на сирийската армия на Башар ал Асад и скоро ще бъде доставен в руската база край Латакия. За спасяването на пилота съобщи първо ливански телевизионен канал. Журналистите твърдят, че издирването е продължило 6 часа, а извеждането му от района на бунтовниците – още два.

 

Междувременнно при посещението си в Йордания руският президент Владимир Путин индиректно обвини Турция, че купува и препродава петрол от Ислямска държава. Отделно Русия предупреди своите туристи да не пътуват в Турция. Руснаците са втората група след германската по най-голяма посещаемост в южната ни съседка.

 

ИМА И СВАЛЕН РУСКИ ХЕЛИКОПТЕР В СИРИЯ

 

ПУТИН ЗА СВАЛЕНИЯ РУСКИ САМОЛЕТ: ТУРЦИЯ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА РУСИЯ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции