<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вижте защо много фенове на "Игра на тронове" смятат, че Варис все пак ще успее да убие Денерис

17 Май 2019
0 2726

Сериалът "Игра на тронове" ще излъчи в края на тази седмица последният си епизод и феновете усилено се опитват да отгатнат как ще свърши сагата.

 

Интересното е, че някои от тях имат може би доста правдоподобна теория, която може да се окаже истина.

 

Отговорът изглежда може да се намери в малък детайл, който бе показан в предпоследния епизод "Камбаните" и определено не предвещава добри новини за Денерис.

 

Забелязахте ли как лорд Варис свали пръстените си, точно преди неговата кралица да го изгори заради предателството му?

 

Това бе странен ход имайки предвид, че в такъв момент бижутата му ще са най-малкото нещо, за което трябва да се притеснява. 

 

""

 

Точно заради това много фенове мислят, че Варис вече е изготвил план да убие Денерис и затова е оставил пръстените си на сигурно място. Те твърдят, че с помощта на "малките си птички", Варис възнамерява да отрови Денерис, а пръстените са помощното средство.

 

"Ще видим отново пръстениът на Варис. Според мен убийството на Денерис ще бъде трудно, защото тя все пак е "Лудата кралица" и има десетки Дотраки и Неопетнени, които да я пазят. Вече съм почти сигурен, че теорията ми, че Варис ще убие Дани, ще се сбъдне!", пише фен в Туитър.

 

Други пък направиха връзката между "птичката" му Марта и потенциалният му план да убие Денерис.

 

"Чудя се дали Варис носеше отровни пръстени? Дали това, че ги свали значи, че ги е оставил на "малката си птичка", която ще опита отново да отрови Денерис?", пише Джон Делвенто в Туитър.

 

Много фенове също така направиха и връзката между предишни епизоди, в които важни личности са били убивани с отровни предмети, като крал Джофри например.

 

"Това няма да е първият път, в който бижута са използвани, за да бъде отровен някой. Лейди Олена уби Джофри точно така, използвайки отровен камък от колието на Санса по време на Лилавата сватба", пише Лайз Линч.

 

Независимо от факта обаче дали тази теория е вярна и Варис наистина е оставил отровни пръстени на "малката си птичка", които да й помогнат да убие Денерис, сме почти сигурни, че ще има много хора, които и без това ще искат да я убият след ужасните неща, които тя извърши по време на тазседмичния епизод.

 

Отровните бижута определено ще са най-малкият й проблем.

Източник: LadBible
 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции