<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=25032" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Господар на с...

Вижте снимки от тренировката на Гришо в София (ВИДЕО)

06 Февруари 2017
0 5444

От няколко дни българската гордост Григор Димитров е в София, заедно с половинката си Никол Шерцингер. След като Гришо даде пресконференция преди два дни, тенисистът започна и сериозни тренировки за турнира “София Оупън”. 

 

Той ще изиграе първия си мач от състезанието в четвъртък тази седмица. Във видеото ще видите снимки от тренировката на Гришо и Доминик Тийм. 

 

Гришо заяви, че отдавна не го боли, че го сравняват с Роджър Федерер, доказал е, че не е вторият Роджър Федерер и това сравнение отдавна е ретро. Той каза още, че само с действията си може да докаже дали е надраснал момчето, което в гнева си чупи ракети по корта, но вече има постоянство и начели своя стил на игра и целта му си остава да достигне номер 1.

 

Достатъчно съм патриот, имам български паспорт и нося герба ни отзад на телефона си, но в момента имам други приоритети, каза Димитров относно поредния му отказ да играе в българския отбор за купа Дейвис, което и първият път му донесе много критики.

 

Какво прави Никол, докато Гришо тренира?

 

Много хора сигурно се чудят какво прави Никол Шерцингер, докато Григор Димитров тренира. За това разказа самият тенисист. 

 

„Почива, разглежда църквите в София”, сподели Димитров. Той потвърди, че Шерцингер се разбира добре с неговата майка: „Да, очевидно". В социалните мрежи се появи снимка, на която Никол позира с Мария, красивата майка на хасковлията.

 

За пореден път обаче родният тенисист потвърди, че в момента за него всичко друго освен тениса е на заден план. „„В момента имам време само да тренирам, всичко друго оставам на втори план. Концентрирам се за мача в четвъртък", коментира известният българин.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции