<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39744" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как да се спа...

Влогърът Слави Панайотов: Защо не глобят и другите групи, които се качват на Мусала

07 Август 2019
0 14789

Влогърът Слави Панайотов се закани да събере половин милион стотинки, за да си плати глобата от 5 000 лева, която го грози заради организираното от него масово изкачване на Мусала. 

 

 

ДО 5000 ЛЕВА ГЛОБА ГРОЗИ ВЛОГЪРА, ОРГАНИЗИРАЛ МАСОВО ИЗКАЧВАНЕ НА МУСАЛА (ВИДЕО)

 

 

Пловдивчанинът заведе на поход 1500 души на върха, но се оказа, че в тази зона на Националния парк "Рила" е забранено да ходят организирани групи с повече от 20 души. Затова Панайотов го чака глоба от 500 до 5000 лева, пише TrafficNews.

 

 

"Единствено аз и британският пътешественик Беър Грилс сме глобени, с тази разлика, че аз жаби не съм похапвал", обяви Слави Панайотов. 

 

 

""

 

 

Пловдивчанинът помоли последователите си да му помогнат в събирането на голямата сума като гарантира, че ако глобата отпадне, средства ще бъдат дадени за благотворителна кауза. Слави обяви и допитване сред последователите си дали да организира нов поход – от Министерски съвет до парламента.

 

Би следвало да се глобява всеки, който изкачи върха в група, смята обаче вогърът. "На същия ден имаше още две не малки групи, които тръгнаха преди нас. Стотици други се организират за масово изкачване на Мусала всяка година. Защо няма глоби за тях?", пита в новия си влог Слави. 

 

.

Слави разясни още, че изкачването на Мусала е било организирано по повод достигането на 500 хиляди абоната в канала му в YouTube. 

 

 

Източник: TrafficNews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции