<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22325" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Волен Сидеров осъден за 200 лева, не успели да го открият 2 години

17 Юни 2016
0 4779

Административният съд в Добрич потвърди решението на Районния съд, с което на лидера на Атака Волен Сидеров е наложена глоба от 200 лева. Сидеров е глобен за това, че е допуснал разлепянето на 50 плаката на партия ”Атака” върху стени, стълбове, телефонни кабини и съоръжения на енергото, извън определените за това от кмета места.

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ НА ЖИВО ПО ТРИ ТЕЛЕВИЗИИ

 

Нарушението е установено при проверка от инспектори от отдел "Общинска собственост" в Добрич на 8 май 2013 г. Първоначално определеният размер на акта е 1000 лева, но Районният съд е намалил глобата на 200 лева, информира Topnovini.bg. Съставеният акт е изпратен на кмета на столична община на 3 юни 2013г. и до Сидеров е отправена покана, която е получена от него, да се яви за връчване на акта на посочени място, дата и час, но той така и не се явил. Правени са опити актът да се връчи и чрез СДВР-София. След като нарушителят след щателно издирване не е намерен, на 16 септември 2013 г. производството е спряно.

 

ОСЪДИХА СИДЕРОВ ЗАРАДИ "ИЗВИНИ СЕ БЕ", ТОЙ ИСКА ДА ЧИСТИ ПАМЕТНИЦИ

 

Актът му е връчен едва след две години – на 1 октомври 2015 г., след което производството е възобновено. Наказателното постановление е издадено на 15 октомври миналата година. След обжалване на наложената глоба от 200 лева от Сидеров, Административният съд като втора инстанция потвърди санкцията. Решението е окончателно.

 

ГОСПОДАР НА СЕДМИЦАТА: ВОЛЕН СИДЕРОВ СЪС СЕНЗАЦИОННАТА ИСТОРИЯ ЗА РАЧКОВ

 

Източник: Actualno.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции