<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39587" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Затвориха го...

Възстановят Пламен Георгиев на работа в прокуратурата

01 Август 2019
0 2462

Възстановяват на работа в прокуратурата вече бившият шеф на Комисията за конфискация и незаконно имущество и новосъздадената (КПКОНПИ) Пламен Георгиев. Това ще стане на извънредно заседание на прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет в понеделник, съобщава Dir.bg

 

 

 

И ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ПОДАДЕ ОСТАВКА – ТЪРСИ СЕ ЧЕТВЪРТИ ЗА БЕЛОТ! (ВИДЕО)

 

 

Вчера Пламен Георгиев подаде оставката си пред парламента и депутатите прекратиха пълномощията му.

 

 

""

 

 

ШЕФЪТ НА КПКОНПИ ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ПОДАДЕ ОСТАВКА

 

 

Георгиев е пуснал молба, че иска да бъде назначен като прокурор в Специализираната прокуратура. Той не е бил на такава магистратска длъжност от 2011 година.Тогава той беше първо беше назначен за зам.-министър на правосъдието, а след това оглави КПКОНПИ.

 

 

""

 

 

Георгиев беше в дълъг отпуск, докато текат проверките за неговата тераса  върху покрива на блок с барбекю и сауна, започнала в разгара на "Апартаментгейт". Вчера той заяви, че отдавна е решил да подаде оставка, но изчаквал всички проверки да приключат и да бъде оневинен.

 

 

ШЕФЪТ НА КПКОНПИ В ОСТАВКА: ИМАХ ЗАПЛАХИ ЗА ЖИВОТА СИ (ВИДЕО)

 

 

"Държа в ръцете си акт на НАП, която показва, че съм чист човек. Анализира се всяка една стотинка, която е получена от мен и от моята съпруга като доход и за всеки един ден се прави анализ. Тази проверка доказа, че аз не съм извършил нито едно закононарушение", каза Георгиев пред журналисти.

 

 

""

 

 

Георгиев обаче обмисля да съди общината заради това, че през 2012 г., преди да купи апартамента, е било установено незаконно строителство и нищо не е направено.

 

 

Той съобщи, че е с охрана, защото е получавал заплахи за живота му. И се оплака как семейството му е било тормозено, децата му били снимани с дронове и са се страхували да излизат на терасата. Повече от неговото изказване вужте във видеото

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции