<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17028" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Гала – мис "Господарка на ефира"

12 Февруари 2015
0 6697

 

В ефира на Нова ТВ има едно предаване, което прилича на столицата – расте, но не старее. То има богата журналистическа кариера и спокойно може да бъде пример за успешен седмичен формат. А ако някой търси лек за позната или непозната болест, ще го намери на кафе с Гала. Тези редове посвещаваме на кралицата на ефира – Гала!

 

Тя и екипът и са професионалисти, но гафовете не прощават и на най-добрите. Дали от умора, недоспиване или разсеяност, но на всеки се случва да сгреши. Гала, обаче го прави впечатляващо. Вижте я в зората на предаването.

 

""

 

Предаването на Гала, претърпя трансформации и промени в името на рейтинга и зрителя. Тя винаги кани най-интересните гости и разглежда най-нашумелите теми. Нищо отвън не може да я притесни, но не сме сигурни за екипа й.

 

""

 

 

Гала нямаше да е това, което е без екипа си. Те помагат на водещата със собствени рубрики и интересни репортажи. Чудим се, защо Гала позволява на колегите си, да правят такива неща в ефир. Отговорът е някъде между Господари на ефира  и лошите редактори.

 

""

 

Гала е социално отговорна, винаги готова да ни разясни начина, по който се лекува болест или се прави бебе. В подобни живи връзки се случват най-много гафове. Но всичко в името на доброто дело е позволено, дори порно в ефира.

 

 

""

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции