<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39598" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Гигантски гаф на Прокуратурата: Публикува ЕГН-тата на Борисов, Цацаров и Пеевски

01 Август 2019
0 11745

От престараване да изкара обвиняемите от "Тад груп" виновни, специализираната прокуратура допусна гигантски гаф – публикува ЕГН-тата на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и депутата от ДПС Делян Пеевски, пише ClubZ.

 

 

ПРОКУРАТУРАТА ПОКАЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ДЕЛОТО СРЕЩУ "ТАД ГРУП", ВИЖТЕ ГИ (СНИМКИ)

 

 

""

 

 

Снимката, на която те фигурират, беше разпратена с още 12 файла с доказателства и снимки до десетки медии с твърдението, че от файловете са заличени всички лични данни, факти и обстоятелства, които според държавното обвинение биха навредили интересите на трети страни, както и нецензурни думи и изрази.

 

 

СПЕЦПРОКУРАТУРАТА: "ТАД ГРУП" ГОТВЕЛИ "ВОДЕН АТЕНТАНТ", ХАКНАЛИ ПРЪСКАЧКИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ?! (ВИДЕО)

 

 

Оказа се обаче, че не е така и личните данни станаха публично достояние. После данните бяха изтрити от сайта на прокуратурата, но така или иначе те вече са разпратени до медиите.

 

Освен това спецпрокуратурата разпрати и личнитеданни на прокурори и следователи. В старанието си да докаже вината на обвинените, прокуратурата публикува файл със заличени данни, който обаче може да бъде открит онлайн и съдържа ЕГН на 2099 прокурори и следователи. Вече над 50 медии разполагат с  личните данни на прокурорите и следователите.  

 

 

Малко по-късно спецпрокуратурата уведоми медиите за друга своя грешка, че протестира мярката за неотклонение "парична гаранция" единствено на собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров, не и на другите двама обвинени, както съобщи по-рано.

 

 

Източник: ClubZ

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции