<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20674" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Говорител на Бойко Борисов: Срещата в Лондон протече в лош тон

06 Февруари 2016
0 5757

"По време на срещата на премиера с българи, живеещи в Лондон, скандали нямаше. Бойко Борисов се забавляваше с онази част от публиката, която се държеше по скоро като на футболен стадион, отколкото като в посолство. 0Затова и аз качих целия едночасов материал от срещата в интернет и така хората разбраха цялата истина за случилото се там."

 

БЪЛГАРИТЕ В АНГЛИЯ РАЗПЪНАХА НА КРЪСТ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ОТ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ

 

ЦЯЛОТО ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА НА ПРЕМИЕРА С БЪЛГАРИТЕ В ЛОНДОН

 

Това заяви кореспондентът на Нова ТВ Николай Барулов в предаването "Събуди се", цитиран от Vesti.bg. Той допълни, че аудиторията в българското посолство е била доста гражданска ангажирана и критична и засипала премиера с въпроси, но отрича да е имало подготвен сценарий за срещата.

 

"В залата имаше българи, които са студенти в Оксфорд и Кеймбридж, високо образовани и интелигентни хора. Те задаваха сериозни въпроси по важни теми", коментира още журналистът. В залата обаче са се чули и обиди, които за изнервили премиера.

 

Случилото се в Лондон коментира и Севдалина Арнаудова – шеф на правителствената пресслужба. 

 

"Срещата на премиера с българите в Лондон протече в лош тон, съпроводен с много агресия и тон за тази агресия даде една дама, която подвикваше и крещеше. Тази дама е доста активна сред симпатизантите на "Атака", заяви Арнаудова. Според нея целта на тази среща е била премиерът да бъде изваден от равновесие.

 

"Всеки може да пита, каквото поиска, но ако чака отговор, трябва да даде възможност този отговор да се чуе, а такава не беше дадена”, комент

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции