<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=19758" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Маман замеря ...

Господарите търсят отговорност за смъртта на 15-годишния Веселин Савов

24 Ноември 2015
0 17950

Нашият репортер Влади Василев отиде да потърси отговорност за нелепата смърт на 15-годишния Веселин Савов, който бе ударен от волтова дъга на необезопасено локомотивно депо в столицата, след което почина в болницата.

 

Влади Василев се срещна с инж. Любомир Говедаров, началник на Локомотивно депо – София. Инж. Говедаров видимо се притеснява, след като сме показали безхаберието на ръководената от него структура. Той твърди, че влизането в депото на външни лица е забранено, но това така и не е указано ясно от табели. Имаме един надпис на хартия, който е сложен след първия ни репортаж по темата. Имало и план за охрана, но такава също не виждаме. 

 

Нашата позиция е следната – когато човек се нарича шеф, директор или ръководител, той преди всичко носи отговорност! Децата не са виновни, че са деца. Затова ние като възрастни имаме отговорността да ги пазим, докато могат да взимат самостоятелни и разумни решения.

 

Призоваваме компетентните органи, които имат юрисдикция над депото да вземат незабавни мерки, защото директорът, когото са назначили, явно не може.

 

Вижте още: 

 

ГОСПОДАРИТЕ С РЕПОРТАЖ ЗА ЗАХВЪРЛЕНИЯ ПОЧИНАЛ В БОЛНИЧНА ТОАЛЕТНА

 

ЛЕКАРИ ОСТАВИХА ПОЧИНАЛ ЧОВЕК В ТОАЛЕТНАТА (18+ ВИДЕО)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции