<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54718" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Да си скучен” е ключът към здрава и хармонична връзка, твърдят експерти (снимки)

29 Януари 2020
0 431

Взаимоотношенията с любимия човек понякога се оказват толкова сложни, че могат да бъдат оприличени на същинско минно поле, а за хармонична и здрава връзка точно определена рецепта липсва, пише Unilad.

 

 

11-И ДЕКЕМВРИ Е ДЕНЯТ, В КОЙТО НАЙ-МНОГО ДВОЙКИ СЕ РАЗДЕЛЯТ

 

 

До голяма степен след като периодът на медения месец за една двойка приключи, идва ред на време, прекарано в похапване на вредни храни, наслаждавайки се на някой интересен филм по Netflix, вместо шумни партита например.

 

 

&#8220;Да си скучен&#8221; е ключът към здрава и хармонична връзка, твърдят експерти (снимки)

 

 

И ако се тревожите, че всичко това няма да завърши добре, а напротив – крие риск да съсипе връзката ви, то бързаме да ви успокоим, че това изобщо не е вярно.

 

 

Истината е, че “да бъдеш максимално скучен” всъщност се оказва ключът към успешна, здрава и дълга връзка, според Марк Менсън, който е автор на книгата „Тънкото изкуство да не ти пука”.

 

 

Пред “Бизнес инсайдър”, Менсън обяснява: “Тази теза звучи доста странно за някои хора, но ако се замислите реално, за една двойка от двама възрастни, в която мъжът и жената са заедно от 60 години, истинското щастие не се определя от това дали са имали частен самолет и безброй много шантави снимки от различни места по света.

 

 

&#8220;Да си скучен&#8221; е ключът към здрава и хармонична връзка, твърдят експерти (снимки)

 

 

Това е така, защото те са успели да бъдат скучни заедно. Двамата нямат проблем с това да прекарват година след година, остарявайки заедно в собствения си дом, говорейки си за едни и същи скучни неща, гледайки филми и телевизия, приготвяйки си вечеря и така постепенно всичко да върви добре.

 

 

Няма нищо кой знае колко вълнуващо, няма и големи поводи за сериозни спречквания, тоест няма особена драма в отношенията им, както и летящи чинии наоколо”.

 

 

НАЙ-ВЪЗРАСТНАТА СЪПРУЖЕСКА ДВОЙКА В СВЕТА ПРАЗНУВА 80-ГОДИШНИЯ СИ БРАК (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Менсън споделя и за това как не малко двойки в днешно време се чувстват притиснати от мисли да не бъдат възприети като скучни от останалите хора в социалните мрежи.

 

 

Той също твърди, че това, което прави човек изключително интересен, може също да го превърне в “наистина неподходящ партньор за обвързване и роматични отношения”.

 

 

Е, вече чувствате ли се по-спокойни и готови за обикновена вечер у дома с любимия човек, бърза храна и някой филм?

 

 

Източник: Unilad.co.uk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции