<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40889" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Приключи кри...

Двойка хвърли диня в устата на хипопотам, за да обяви пола на бебето си (видео)

24 Септември 2019
0 3713

Бриджит и Джонатан Джоузеф станаха хит в социалната мрежа след като публикуваха видео как хвърлят диня в устата на хипопотам, за да обявят пола на бебето си, пише LADbible.

 

 

""

 

 

Кадрите, споделени в Тик Ток, показват как двойката хвърля сочния плод към животното в зоопарка в Остин, Тексас. Креaтивните бъдещи родители напълнили вътрешността на динята с цветно желе. Kогато хипопотамът отхапел от динята, всички щели да видят цвета на желето и да разберат дали чаканото бебе е момче или момиче.

 

Така и станало. Във видеото се вижда как хипопотамът лапва динята, а отвътре потича синьо желе, което означава, че двойката очаква момченце. Бъдещият татко Джонатан изглежда развълнуван от новината, и започва да крещи "Да! Да! Слава на Бога!

 

 

""

 

 

Видеото бързо събра стотици хиляди харесвания и е гледано повече 7,5 милиона пъти. Бъдещата майка пише: „Това беше един от най-щастливите дни в нашия живот. С помощта на зоологическата градина и невероятния хипопотом обявихме пола на бебето. След като отгледахме нашето красиво момиченце започнахме опитите за още едно бебе. Отне ни известно време и малко допълнителни пари за лечение на репродуктивните проблеми, които имахме, но най-накрая забременях."

 

 

""

 

 

Динята и цветното желе са напълно безвредни за животното, а хипопотамът на име Танк е останал доволен от това празнично похапване.

 

 

""

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции