<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37268" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Десислава Радева избухна с гневен пост срещу Луфтханза (снимка)

13 Май 2019
1 16040

Първата дама Десислава Радева избухна с гневен пост във "Фейсбук" срещу германската авиокомпания Луфтханза.

 

 

""

 

Съпругата на президента Радев е недоволна, защото заради отменен полет от Франкфурт за Валенсия, не е успяла да присъства на събора "На Мегдана на Другата България". 

 

 

 Президентшата се оплака и от непрофесионалното поведение на служителите на летището и се закани никога повече да не лети с германската авиокомпания.

 

""

 

 

Ето го и целият пост на Радева:

 

"Lufthansa never again! ("Никога повече Lufthansa!" – бел.ред) Дълго и объркано е. Събор "На Мегдана на Другата България", съжалявам, че не можах да съпреживея с вас емоцията. Но духом бях с вас!!! Надявам се да се срещнем догодина във Верона! Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, за да бъда с вас всичките – 60 български фолклорни състава от 13 европейски държави! Още по-тъжно беше, че отменяйки полета ни за Валенсия 2,5 часа преди него, никой от славеното летище Frankfurt Airport не каза едно човешко "Съжаляваме за неудобството". Да не говорим за тяхна служителка, която подигравателно попита "Можете ли да четете?" Иначе положението е Дойчланд, Дойчланд, убер алес".

 

 

""

 

 

Съпругата на президента завършва публикацията си песента "Deutschland" на "Рамщайн", нашумяла около изборите в Герамния.

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции