<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56102" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Дионтей Уaйлдър: Пулев е смел и силен, Джошуа е страхливец

04 Февруари 2020
0 1526

Дионтей Уайлдър, който е шампион в тежка категория на бокса във версия WBC, даде голямо интервю преди предстоящия реванш срещу Тайсън Фюри, предаде Dir.bg.

 

Дългоочакваният мач е в Лас Вегас на 22 февруари.

 

Бронзовият бомбардировач, който още е непобеден в професионалната му кариера, говори не само за съперника в следващия бой, но и за останалите конкуренти в категорията. В интервюто пред ESPN бе споменат и българинът Кубрат Пулев.

 

“Той е смел и силен. Не съм го гледал в твърде много мачове, но това, което съм виждал, ми харесва. Прави страхотни боеве, например срещу Кличко. Има силна воля, силна психика.”

 

Дионтей Уaйлдър: Пулев е смел и силен, Джошуа е страхливец

 

Кубрат Пулев: Най-важното е да победя и да взема титлата (видео)

 

Думите на Уайлдър вероятно идват като изненада, двамата с Пулев не са били спрягани за мач помежду им, а и Дионте никога досега не бе споменавал Кубрат като конкурент.

 

Далеч не толкова ласкави са думите на американеца за Антъни Джошуа, който ще брани трите си титли именно срещу българина през тази пролет.

 

“Просто един страхливец, нищо повече. Нямам какво повече да кажа”, лаконичен бе Уайлдър, запитан за британеца.

 

Дионтей Уaйлдър: Пулев е смел и силен, Джошуа е страхливец

 

Дионте анализира най-дълго Тайсън Фюри, срещу когото ще се изправи за втори път съвсем скоро.

 

“Забавен тип, освен това и качествен боксьор – описа го американецът. – Той е струя свеж въздух в тежката категория, а и боевете ми с него са голяма реклама за бокса.

 

Кубрат Пулев нокаутира грамадния Дину (видео)

 

Преди винаги аз бях този, който вършеше работата по промотирането, говореше и създаваше шоуто. Сега сме двамата, Тайсън е добър в това. Така е и сега, мачът ни се чака с огромен интерес и заради двамата, не само, защото аз участвам.”

 

Дионтей Уaйлдър: Пулев е смел и силен, Джошуа е страхливец

 

Уайлдър заяви, че е възлагал големи надежди на Анди Руис, който победи Джошуа, но след това изгуби титлите от него.

 

Дионтей Уaйлдър: Пулев е смел и силен, Джошуа е страхливец

 

“Разочарован съм, възлагах му големи надежди. Исках да го видя като шампион за дълго време, да стигнем и до мач за обединяване на титлите… Той има сходен на мен произход и път в бокса, бил е на път да остане бездомник… Когато получиш такава възможност, каквато той имаше, не бива да я изпускаш. И, особено, след като си нокаутирал и детронирал шампиона. Нямаш право да изпускаш такъв шанс”, каза Уайлдър.

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции