<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45816" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Световният ш...

Доставчик танцува от щастие при вида на кутия с храна, оставена за него на верандата (видео и снимки)

11 Декември 2019
0 5104

Доставчик от американската компания за продажба на стоки и услуги "Амазон" намери кутия с вкусотии, оставена на верандата специално за него, пише Unilad.

 

 

Реакцията му е очарователна. Но най-добре да се уверите сами от видеото. 

 

 

ДОСТАВЧИК НА ПИЦА СИ ПОХАПВА ОТ НЕЯ ПРЕДИ ДА Я ДОСТАВИ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Кати Оума от Мидълтаун, щата Делауер, сподели видео, заснето от камерата на звънеца на вратата ѝ, на което се вижда как доставчикът забеляза сладките храни и напитки, които тя е купила за него.

 

 

Жената, сподели клипа във Фейсбук, а в допълнение разказа, че прави този жест всяка година. 

 

 

""

 

 

Оума наистина е взела чудесно решение, особено по това време на годината, когато всички се втурват да поръчват коледни подаръци през интернет.

 

 

БЪДНИ ВЕЧЕР И КОЛЕДА: ОБИЧАИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ

 

 

И докато това е предимството на този бизнес, а ние можем свободно да се възползваме от него и дори да не излизаме от домовете си, за да напазаруваме, то хората, които работят за тези комапнии, сякаш заместват Дядо Коледа.

 

 

""

 

 

В кутията с храна имало бисквити, различни видове крекери, както и безалкохолни напитки, а на бележка отстрани било написано:  „Моля, вземете си някои вкусотии и се насладете на вашия път. Благодарим ви, че правите пазаруването по празниците толкова лесно.

Семейството на Оума.”

 

 

Изглежда никой, освен шофьорът на доставката не е бил наоколо, и той не е успял да скрие възхищението си, дори напротив. Във видеото мъжът е заснет да се радва истински и от сърце на добрината, като дори започва да танцува и възкликва: „Ооо, това е толкова хубаво и мило! Еха! Еха! О, това е направо чудесно, сладки!”

 

 

И ако това не може да ви припомни смисъла на празника, то какво друго?

 

 

 

Източник: Unilad

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции