<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23503" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Има ли кой да ...

Ето какво казва в своя защита подозираният в блудство баща, който погазва съдебно решение

21 Септември 2016
0 25430

Скъпи приятели, вчера ви разказахме за жена от Бургас, която обвинява бившият си съпруг в блудство срещу невръстната им дъщеря на 8 г. ВИЖТЕ ТУК!

 

Нашият репортер Стойчо Иванов се срещна с въпросния мъж, за да чуе и неговата версия по случая. Бащата не желае да застане нормално пред камерата и да говори в своя защита, вместо това отрича експертизите на психолозите и казва, че едва ли не спазва постановлението на съда. Психолозите обаче застават с имената си зад експертизите, а нашият екип показва, че таткото погазва постановеното от съда – да вижда дъщеря си само в четвъртък в определени часове в сградата на социалните в Бургас в приствието на специалист.

 

Питаме се защо детето е "изолирано" от евентуалния си насилник като е пратено при неговите родители, макар и временно. Надяваме се след този репортаж социалните служби да изяснят защо бащата се вижда с детето извън регламентираният режим и доколко това носи риск за самото дете.

 

Ние продължаваме да следим този случай, и се надяваме всичките агенции, дирекции и служби за закрила на детето да си свършат работата.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции