<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41991" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жена, пила по 40 чаши чай на ден, беше погребана в гигантска кутия за чай

02 Ноември 2019
0 1771

Жена, която обичала страшно много да пие чай и консумирала по 30-40 чаши от лековитата напитка на ден, поискала да бъде погребана в ковчег, проектиран като голяма кутия за чаени торбички. Тина Уотсън отправила необичайната молба към дъщеря си Дебс Донован преди четири години, след погребението на съпруга си Питър, пише LADbible.

 

 

„Това е типично за мама. Тя имаше странно чувство за хумор и просто обичаше да пие много чай“, споделя дъщерята. Тина починала на 73-годишна възраст от сърдечна недостатъчност, като преди това два пъти е побеждавала рака и е с ампутирани два крака.

 

 

""

 

 

„Тя загуби единия си крак, след ухапване от насекомо в Испания преди 14 години. След това мама загуби и другия си крак, след като инфекцията се разпространи. Тя не позволи на всички тези болести да я съборят и винаги виждаше забавната страна на нещата", разказа още Дебс.

 

 

Погребението се провело в петък 1 ноември в крематориума в Лестър. Дъщерята смята, че майка ѝ гледала отгоре и е била доволна от своя уникален ковчег.   "Ще се прибера и ще изпия чаша чай, почитайки мама", сподели още дъщерятя Дебс.

 

 

""

 

 

„Това беше едно от по-необичайните ни искания, но бяхме щастливи, че успяхме да го изпълним“, коментира погребалният агент Пол Пендър.

 

 

""

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции