<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32175" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Заработи горещ телефон във връзка с убийството на русенската журналистка

09 Октомври 2018
0 846

Горещ телефон обяви ОДМВР – Русе за сигнали от граждани във връзка с разследването на убийството на журналистката Виктория Маринова. От там призоваха хората, които разполагат с информация, касаеща извършеното тежко криминално престъпление могат да позвънят на телефон: 0889 562407.

 

 

Снощи хиляди хора се стекоха на площада в Русе на бдението, организирано в памет на убитата Виктория Маринова. Символично то се състоя пред Паметника на свободата, където със свещи и цветя хора на различна възраст изразиха своята болка от трагичната смърт на младата жена.

 

Приятели на убитата телевизионна водеща се канеха да претърсват днес отново мястото на престъплението, защото не са доволни от действията на разследващите. Оказа се обаче, че местопрестъплението все още е отцепено, тъй като криминалистите са били на терена и през нощта.

 

Тялото на 30-годишната жена беше открито в събота – 6 октомври, на алея край Дунав. Тя е била убита по особено жесток начин, като преди това е била изнасилена.

 

Издирването на убиеца продължава, все още няма заподозрян. Разследващите съобщиха, че работят по няколко версии.

 

Почти всеки ден Виктория Маринова е бягала край Дунав. Не е вярна информацията, че се е готвила за маратона в резервата "Сребърна" в неделя, каза пред bTV организаторът на спортното събитие Велизар Тошев. Той организира тази вечер от 18:15 ч. крос в памет на Виктория – по пътя, който тя обичайно е изминавала.

 

В същото време на сайта на телевизия TVN бе издигнат призив към русенци да проявят търпение, да изчакат резултатите от разследването и да не пречат на работата на полицията.

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции