<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34757" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Измамиха мъж по телефона с 90 000 лв., той се сетил след 10 дни

06 Февруари 2019
0 7817

Ало измамите не само не спират, но и продължават да взимат жертви с пълна сила. И, за съжаление, тези жертви не разбират какво се случва, докато не стане твърде късно.

 

 

 

 

Пример за това е мъж, измамен с 90 000 лв. по телефона, за което се е сетил цели 10 дни по-късно. Става дума за възрастен мъж от София, който се сетил, че е бил заблуден, след като предал близо 100 хил. лв. на мними полицаи.

 

 

 

Мъжът се свързал с полицията вчера и обяснил, че още на 25 януари му се обадил непознат и го убедил да даде всичките си пари, за да помогне залавянето на телефонни измамници. Той събрал наличните в дома си златни накити и сумата от 91 540 лева, които по предварителна уговорка прибрал в плик и оставил до паднало дърво в близката градинка.

 

 

Възрастният човек разбрал какво става чак десетина дни след обаждането, тъй като като чул призив от МВР да не се дават пари след разговор по телефона.

 

 

По случая веднага е започнало разследване. От МВР съобщиха още, че всеки ден в столичната полиция се заявяват по 1-2 такива измами. Арестувани в повечето случаи няма.

 

 

Източник: Медиапул

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции