<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40493" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Четиригодишн...

Изтекъл секс видеозапис е сринал психически бившата кечистка Пейдж

06 Септември 2019
1 24372

Бившата кечистка и звезда на WWE  Сарая-Джейд Бевис, позната повече като Пейдж, преживя тежки психологически проблеми след изтичането на нейни секс видеозаписи. Самата тя споделя, че след разпространяването на кадрите от нейното интимно преживяване през 2017 година, тя се е сринала психически, пише LADbible.  

 

 

""

 

 

Заради влошеното си ментално състояние кечистката започна терапия.  „Толкова е трудно да останеш позитивна и да продължиш напред след такова публично унижение“, споделя 27-годишната Пейдж.

 

 „Страдах много. Изгубих косата си. Имах някои наистина ужасни мисли. Трябваше да започна терапия. Отне ми известно време, за да се преборя, защото очевидно никоя жена не иска да премине през това", каза още бившата кечистка.

 

 

""

 

 

След като преминала през този тежък период сега Пейдж иска да помогне на други жени, да използва възможността да разкаже своята история и да е полезна на хората.

 

 

""

 

 

Накратко тя описа цялата ситуация като „най-ужасното нещо“, което някога ѝ се е случвало. Сега Пейдж съветва хората много да внимават какво съдържание пазят в телефоните си и какво споделят в интернет.

 

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции