<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37558" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Какво се знае за сериала "Кървава луна", който ще ни разкаже предисторията на "Игра на тронове"?

22 Май 2019
2 3708

Въпреки че дългоочакваният последен епизод на "Игра на тронове" може би бе последният път, в който видяхме някои от нашите любими и не толкова любими персонажи изглежда, че когато една "игра" приключи, друга започва.

 

Според слуховете няколко сериала, който ще разказват предисторията на "Игра на тронове", са на път към малкия екран, а за един от тях дори вече са започнати снимки.

 

ЗАПОЧНАЛИ СА СНИМКИТЕ НА ПРЕДИСТОРИЯ НА "ИГРА НА ТРОНОВЕ", НАОМИ УОТС Е В ГЛАВНАТА РОЛЯ (СНИМКИ)

 

Снимките се провеждат в Белфаст, Ирландия и ето какво знаем за сериала до момента:

 

Как ще се казва?

 

Според "The Sun", името на сериала ще е бъде "Кървава луна", но не е ясно дали това ще е бъде окончателното му наименование.

 

Какво означава то?

 

Заслужава си да се отбележи, че "Кървава луна" е термин за определен вид слънчево затъмнение, което често бива свързвано с мистични събития.

 

В сериалът "Американската история на ужасите: Роаноук" например, по време на "Кървава луна" духовете на мъртвите бродят по земята.

 

Кога ще можем да го гледаме?

 

Това все още не се знае, но се разбра, че снимките за първия епизод  от серията са започнали преди две седмици.  

 

Също така все още не е известно колко епизода ще бъдат заснети,  тъй като HBO не е потвърдила други серии, освен първата.

 

Коя телевизионна компания ще го продуцира?

 

Ако след първия епизод нещата вървят добре и бъде дадена зелена светлина за заснемането на цял сезон, то той ще бъде продуциран от същата компания, която продуцира и "Игра на тронове" – HBO.

 

Какво ще научим в него за предисторията на Уестерос?

 

За момента не се знае какво точно ще бъде включено, но пък добрите новини са, че в проекта активно е замесен и създателят на "Песен за огън и лед" –  Джордж Р.Р. Мартин.

 

В кого ще се превъплати Наоми Уотс, която ще има главна роля в сериала?

 

Твърди се, че звездата от "Мълхоланд драйв" ще играе "харизматичен персонаж, който крие тъмна тайна", а това определено звучи интересно!

 

Кога се развива действието?

 

Действието в новия сериал ще се развива хиляди години преди нещата, които се случиха в "Игра на тронове". Според непотвърдени слухове ще бъдем свидетели на "Епохата на героите", която се е състояла 10 000 години преди събитията, на които бяхме свидетели през последните осем години.

 

Не е ясно точно в кой период от нея от нея ще се развие сюжета, но определено това е епохата, която ще видим.

 

За какво ще се разказва?

 

Според официално изявление на HBO, най-накрая ще разберем истината и цялата история на Белите бродници.

 

"От ужасяващите тайни на Уестерос до истинският произход на Белите бродници, от тайните на Изтока до легендите за древните Старки, едно нещо е сигурно: Това не е историята, която познаваме", пише HBO.

 

Може би повечето фенове все се още са разочаровани от финалния епизод на "Игра на тронове", но както виждате добрите новини са, че не само ще разберем повече за фантастичния свят на Мартин, но и е доста обнадеждаващо, че самият той активно ще участва в проекта.

 

 

Източник: Refinery29

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции