<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40643" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Две богаташк...

Камион излита от пътя и се приземява върху къща (видео)

12 Септември 2019
0 8439

Камион губи управление, излита от пътя и се приземява върху къща. Ужасяващият пътен инцидент е заснет от камера, а видеото беше споделено в мрежата, пише LADbible.

 

 

Кадрите са заснети от камерата в колата на Денис Лефер, който шофира по път в Албан, Канада. Краткият видеоклип беше публикуван във Фейсбук от съпругата на Денис.

 

 

МЪЖ ПАРКИРА КАМИОН В МОРЕТО, ЗА ДА МУ ИЗМИЕ ГУМИТЕ И ДА СЕ СНИМА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Изведнъж водачът забелязал как камионът пред него излиза от пътя и се преобръща. Във видеото се вижда как камионът се приземява върху къща край пътя. Няколко случайни свидетели на инцидента веднага се събират около катастрофиралия камион.  

 

КАМИОН С ФЕКАЛИИ ЕКСПЛОДИРА НА СВЕТОФАР В РУСИЯ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Никой не е пострадал по време на инцидента, по време на който собствениците на къщата са били в задния двор. Шофьорът на камиона Дилън Кокс заяви пред репортери: „В началото нямах представа какво се случва. Знаех само, че трябва бързо да изляза от камиона. Тогава забелязах, че съм върху покрива на къща".

 

 

""

 

 

Електропроводите край пътя трябваше да бъдат изключени от съображения за сигурност. След това камионът беше вдигнат от кран и върнат обратно на пътното платно.

 

 

Източник: LADbible

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции