<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24238" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Канадски град заплашва пияни шофьори с музика на групата Nickelback

30 Ноември 2016
0 5079

Малкият канадски град Кенсингтън на острова Принц Едуард, е открил специален начин да предотврати шофирането под влияние на алкохол.

 

В скорошна публикация във фейсбук, полицейското управление обявило, че шофьорите под въздействието на алкохол ще бъдат арестувани, глобявани и пронуждавани да слушат албумът “Silver Side Up”, който бе издаден през 2001г. от рок групата Nickelback.

 

ПИЯНИ СТРЯСКАТ ХОРАТА В МЕТРОТО (ВИДЕО)

 

Ето и цялото изявление на полицията в града:

 

“И така – празничният сезон отново настъпи а с него и повече социални събития, фирмени партита и други събития включващи алкохол. Поради този факт вече хората трябва внимателно да планират как ще се прибират нощем. За да си спестите проблемите през нощта, предварително си направете план кой ще е шофьор. Също така може да си повикате такси или пък да преспите в приятел. Направете всичко мужно за да избегнете шофирането под влияние на алкохол.

След като казахме това, искаме да ви напомним, че полицията в Кенсингтън ще следи за тези, които да достатъчно глупави и мислят, че могат да пият и да шофират. Когато ви хванем и повярвайте – ние ще го направим , не само че ще получите солена глоба и  ще ви бъдат повдигнати обвинения, но ще получите и бонус подарък. Той ще бъде да слушате нашето копие на албумът “Silver Side Up” на “Nickelback, докато пътувате към ареста.

 

Не е нужно да ни благодарите! Ние смятаме, че ако сте достатъчно глупави да се качите зад волана след консумация на алкохол, значи  малко Чад Крюгер и компания са перфектният подарък за вас.

 

В крайна сметка нека не разваляме перфектното неразопаковано копие на албума на Nickellback. Не карайте под влиянието на алкохол и ние няма да ви караме да го слушате. Весела Събота на всички”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции