<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42243" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Канализационна тръба засмука две момчета

10 Ноември 2019
0 1234

Две 12-годишни момчета са били засмукани от отводнителна тръба, след като опитали да пресекат наводнена пътека. Децата не знаели, че под земята е монтирана тръба, която явно е била изровена заради бързо течащата вода, следствие от падналия дъжд.

 

Инцидентът е станал на 7 ноември в Линкълншир, Източна Англия, съобщава DailyMail. Децата се прибирали от училище. Те стигнали до наводнен участък от пътя. Пръв се опитал да пресече Еън Ботъмли. Без да може да види какво има под голямата локва, момчето нагазило във водата и тогава било засмукано от тръбата. Тялото му минало през тръбата и било изхвърлено от другата страна. Според него всичко е станало за около 5 секунди през които се опитвал да задържи дъха си. След като преминал от другата страна, успял да покаже главата си над водата.

 

Секунди по-късно същото се случило и с приятеля му Люк Дейвис. Той видял само чантата на Еън над водата, помислил, че е някаква шега и се опитал да я вземе. Тогава бил завлечен от течението.

 

Двете момчета са се отървали без сериозни наранявания. Родителите им обаче твърдят, че за тръбата трябва да се вземат мерки, защото следващия път някой може и да се удави. Те настояват съоръжението да бъде затворено с решетки.

 

Източник: DailyMail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции