<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17482" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

КАТ, нарушенията и "Господари на ефира"

03 Април 2015
2 8968

 

КАТ – Контрол на автомобилния транспорт! Любима институция на всички шофьори. Толкова ни е любима, че не можем да не и посветим поне една статия, възпяваща специално тях. С най-мили и ласкателни чувства ви представяме най-доброто от гафовете на КАТ! 

Така започваме, с едни шофьори, които определено могат да се измъкнат от ръцете на полицаите по пътищата само с усмивка, автограф или просто обещание. Вижте кои са те и не правете като тях. 

 

""

 

 

Препятствията за спокоен и максимално улеснен живот в България, са огромни. Това е ясно на всички ни. За жалост има една група хора, която усеща тези трудности в по-голяма степен. Потърси ни наш зрител, който се сблъска с проблем в системата на КАТ,  нека го видим! 

 

""

 

 

Катаджиите са много мили и съвестни хора. Те никога не биха взели подкуп или пари. Пътните полицаи са готови винаги да ви помогнат, а не да ви глобят. Никъде няма да видите изкуствени хранилки на КАТ, освен в този репортаж! 

 

""

 

 

Понякога се изумяваме от инициативите на КАТ! Толкова много мъдри съвети чухме от устата на г-н Костов, че ако не ги спазим ни грози минимум половин час детски плач или някой друг измачкан лист хартия! Чудесно, ние подкрепяме. Хубаво е когато изкуството навлезе в структурите на КАТ  

 

""

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции