<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28633" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте уникал...

Киану Рийвс радва феновете си с нова рекламна кампания (видео)

02 Февруари 2018
0 3434

Киану Рийвс участва в нова рекламна кампания. Това е тазгодишният сюрприз на американската компания Squarespace. 

 

Част от успеха на компанията се дължи на звездни маркетингови и рекламни кампании, в които участват известни актьори – Джеф Бриджис, Джон Малкович и др. Най-новото попълнение е с Киану Рийвс и Arch Motorcycles – бутиковото мото ателие на актьора.

 

През 2018-та Squarespace ще атакува потребителите с два видеоклипа с участието на Рийвс. В единия Киану разговаря сам със себе си, докато кара мотоциклета си. В другия актьорът е в пустинята, за да намери вдъхновение за уеб сайта на Arch Motorcycles.

 

“Когато разбрах, че тази рекламна кампания ще е за Super Bowl, сякаш пеперуди почнаха да пърхат в стомаха ми” – споделя известният актьор. “Обичам футбола, обичам да гледам Super Bowl. Обичам и да се забавлявам с рекламите – те са част от играта, част от опита”, добави той.

 

А ето какво коментира главният криейтив директор на Squarespace Дейвид Лий за участието на Киану Рийвс в нова рекламна кампания: “Преди всичко Киану е добра душа. Той има дух и абсолютно уникална сила на характера. Влюби се колкото нас в посланието на тази кампания и работи неуморно. Не бихме могли да изберем по-подходящ човек, с когото да си партнираме.”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции