<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23110" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кмет обяви война на покемоните

17 Август 2016
0 3792

Френски кмет се обърна към създателите на играта Pokemon Go да премахнат виртуалните създания от неговото населено място, предаде АП, информацията е цитирана и от Дарик. 

 

ИЗВЕСТНИ ФИЛМОВИ ГЕРОИ ЛОВЯТ ПОКЕМОНИ

 

Фабрис Бовоа, който управлява град Бресол, е изпратил разпоредбата си до базираната в Калифорния компания Ниантик, създателка на играта Pokemon Go. Той се надява, че компанията ще премахне покемоните от неговото градче и така че се сложи край на "заселването на анархисти", както той нарича виртуалните създания. Кметът на Бресол е възмутен, че от фирмата създател на играта, не са поискали разрешението му за разполагането на покемони в неговото населено място.

 

Когато някой иска да отвори кафене или ресторант, той иска предварително разрешение за това от кмета. Същото е в сила и за хората, които искат да извършват някаква дейност на обществено пространство или да заемат част от публичното пространство. Кметът казва още, че сега покемони има дори на местния мемориал за жертвите на войните. Според него играта води до опасно увлечение у младите хора.

 

Не пропускайте още:

 

МЪЖ ТЪРСИ ПОКЕМОНИ, НО НАМИРА ЧАШКИ С АЛКОХОЛ

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции