<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24278" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кобрата смаза Самюел Питър

03 Декември 2016
0 26441

 

Кубрат Пулев буквално смаза съперника си Самюел Питър пред погледите на 15 хиляди души в Арена Армеец в София, съобщи gong.bg.

 

Кобрата излезе на ринга под надъхващи звуци на гайда, а в негова чест звуча и химнът на България. Първият рунд беше силен за Кубрат. Той пласира няколко ъперкъта в главата на Питър, но и нигериецът не се предава и се бори. Пред втория рунд Кобрата нанесе няколко много тежки прави удара в челюстта на съперника си. Той му пусна и кръв, а нигериеца изглежда разколебан, въпреки че опита няколко тежки удара. 

 

В третя рунд вече Самюел Питър грохна. При това положение краят беше предизвестен и нигериецът се предаде. Така българинът вече е официален претендент за световната титла и трябва да бъде насрочен мач с Антъни Джошуа за пояса.  

 

Малко по-рано днес добър старт направи по-малкият от братя Пулеви – Тервел..

 

С ТЪПАНИ И ГАЙДИ ПОСРЕЩНАХА ШАМПИОНА КУБРАТ ПУЛЕВ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ

 

Носителят на бронзов медал от олимпийските игри в Лондон размаза хърватина Томислав Рудан и го победи с технически нокаут в третия рунд. В първите два рунда той дори не позволи на хърватина да му нанесе удар, като в същото време на два пъти го свали на земята.

 

Реферът преброи на Рудан до 8, преди да го вдигне отново за схватката. В третия рунд съпротивителните му сили секнаха и само минута след началото му Рудан се озова на пода и просто остана там. Публиката изпадна в еуфория, а реферът вдигна ръката на Тервел.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции