<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17487" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Който пие, зло не мисли! Наздраве!

04 Април 2015
0 2570

 

Събота е, ден за почивка и приятни емоции. Всеки бърза да си почине от тежката работна седмица и да събере сили за новата. И ако средностатистическият работещ човек ще прекара деня спокойно, има едни хора, които ще предпочетат по-шумните забавления. Такива са героите на тази  статия. Това са най-смешните пиянски изцепки из ефира. Или иначе казано, който пие, зло не мисли! 

 

Започваме със спортно настроение. Да си съдия не е лесно – тормоз, обиди, отговорности и все си виновен. Какво му остава на човек, освен да си пийне, за да му върви по-лесно работата. Съдията от това видео напълно подхожда на написаното по-горе! 

 

""

 

 

Пияният човек е една от най-интересните картинки за снимане, ако личността е с отговорна работа, става направо неустоима. Така са направили и учениците на този учител и директор. Поводът за прекаляването с чашките е закриването на на учебната година. Вижте за какво става въпрос! 

 

 

""

 

 

Някои хора обичат да пият, след това си лягат, заспиват и опиянението им минава. Други обаче, имат по-изобретателни методи, които могат да помогнат на полицаите. Вижте до какво води чашката! 

 

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции