<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27572" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кой постави скрита камера в дамската тоалетна на училище? (видео)

13 Ноември 2017
0 10290

Скрита камера бе намерена в дамската тоалетна на Природо-математическата гимназия в Стара Загора в четвъртък миналата седмица. Сигналът дойде от притеснени родители. В момента тече разследване по случая, а директорката на училището е била разпитана. 

 

 

Видеокамерата е била скрита в закачалка на вратата. До петък учениците не са успели да се свържат с директорката, тъй като била в отпуск, съобщи Нова телевизия. Те се притеснили, че ще прикрият случая, за да се запази доброто име на училището и затова се обърнали към общинския съветник Янко Янков.

 

 

 

Директорката отрече подобни обвинения и обясни, че никога досега не е имало подобен случай в гимназията. Самата тя е занесла устройството в полицията. Оттам обясниха, че е образувано досъдебно производство. Все още не е ясно кой е поставил камерата в училищната тоалетна.

 

„Според мен става въпрос за неуспешен опит някой да се направи на реалити режисьор. Най-вероятно информацията няма да се използва за порно индустрията, каквито са опасенията, тъй като записът вероятно не е с добро качество”, коментира психологът Младен Владимиров.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции