<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45842" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Коте оцеля след 20 минути във включена пералня (снимки)

11 Декември 2019
0 2460

Кортни Друри от Ливърпул преживя истински кошмар след като разбра, че тримесечното ѝ коте Поузи се е промъкнало между дрехите, вследствие на което се е оказало в капана на включената ѝ пералня, пише Mirror.

 

 

Eто какво споделя тя: „Чух мяукане, но така и не успях да намеря котето. Чак 20 минути по-късно видях, че е в машината. Отворих вратата, а котето изпадна с мокрите дрехи.”

 

 

КОТКА ОЦЕЛЯ СЛЕД 35-МИНУТНА ПРОГРАМА В ПЕРАЛНЯТА (ВИДЕО)

 

 

22-годишната жена била ужасно разстроена от случилото се, но действала много бързо, като веднага направила сърдечен масаж придружен от изкуствено дишане на безжизнения домашен любимец.

 

 

""

 

 

Ветеринарите са включили Поузи към кислород. Котето е останало при тях през нощта и първоначално се е влошило. Кортни и малката ѝ дъщеричка били истински разтревожени дали домашният им любимец все пак ще оцелее.

 

 

По-късно състоянието на животното се стабилизирало и лекарите признали, че всъщност бързата реакция на Кортни е оказала ключова роля за спасяването.

 

 

КОТКА ЛЕКУВА БОЛНИ ЖИВОТНИ ВЪВ ВЕТЕРИНАРЕН ЦЕНТЪР (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

 

Котето вече е у дома, но не с девет, а с осем живота. Колкото до стопанката му, тя е залепила бележка с надпис на пералнята "Провери за котката, преди да включиш машината".

 

 

 

Източник: Mirror

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции