<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36712" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Криминално проявеният син е убил майка си след скандал за пари

18 Април 2019
0 4930

Задържаният за убийството на 43-годишната Стефка Младенова е нейният син – Йордан Иванов, на 21-години, информира Dir.bg.

 

Това са съобщили днес на пресконференция директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев и градският прокурор на София Емилия Русинова. Престъплението беше извършено вчера, в столичния квартал "Младост".

 

""

 

43-ГОДИШНА ЖЕНА Е УБИТА В СТОЛИЧНИЯ КВАРТАЛ "МЛАДОСТ", ЗАДЪРЖАТ СИНА Ѝ

 

"Първоначалните данни и доказателства по делото сочат за това, че на жертвата са нанесени множество удари в главата, в резултат на което е настъпила смъртта", обясни Русинова, като опроверга първоначалната информация, че 43-годишната жена е била удушена. 

 

Майката и синът са пристигнали в София от Варна на 16 април. По думите на градския прокурор на София целта е била, Йордан да бъде настанен в клиника за лечение на наркомании. Комисар Хаджиев допълни, че апартаментът, в който се настанили е бил на жена, която се запознала с майката в рамките на програма за лечение на деца със зависимости.

 

"Синът е криминално проявен за хулиганство, грабежи и други провинения, последното от които е от преди дни – опит за грабеж на казино във Варна. Лекуван е в психиатрия през 2016 г., 2017 г. и 2018 г.", каза още Емилия Русинова.

 

Сутринта на 17 април, живущи във входа чули скандал между майката и сина и викове, че младежът няма пари. 

 

Директорът на столицната полиция обясни, че криминалистите от СДВР веднага започнали работа с колегите си от Варна и Русе, като били разпитани близки на младия мъж и била следена неговата комуникация, откъдето са разбрали и накъде се е отправил. Така около 2.30 часа тази нощ той е задържан от жандармеристи във влака София-Варна на гара Горна Оряховица.

 

Обясненията му били изключително объркани, вероятно заради употребата на наркотици. Разследването по случая продължава. 

 

Източник: Dir.bg

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции