<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79992" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След Пулев Дж...

Кубрат Пулев: Джошуа с нищо не беше повече от мен и можех да го победя! (видео)

15 Декември 2020
0 12350

“Никога не съм казвал, че някой нещо ми е виновен. Няма да търся оправдание и обвинение. Най-много ме е яд, че с нищо не беше повече от мен и можех да го победя. Естествено, едва ли ще стане, но ако е мъж на място, ще даде реванш”, каза Пулев пред bTV.

Кубрат Пулев с пост във Фейсбук: “Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно!”

Кубрат Пулев: Джошуа с нищо не беше повече от мен и можех да го победя! (видео)

Българският боксьор заяви, че има желание за втори мач с Антъни Джошуа.

Пулев отбеляза, че не е чел коментарите по негов адрес след мача. “Глупавите хора гледат злобата, аз гледам хубавото, положителното. Ако има критика, ще се вслушам в нея. От всичко си вадя уроци. Интелигентният човек си вади уроци от всичко.”

Снощи той се прибра от Лондон в София, като беше посрещнат на летището от фенове и телевизионни камери. Кадрите можете да видите тук:

Видео: bTV

“Падам, ставам, изтупвам се и продължавам. Нямам драми. Моят дух е много над тези неща! Не може да го сломи никой. Имам сила, имам енергия, позитивен съм!”. Това бяха първите думи на Кубрат Пулев след завръщането му на родна земя след мача с Антъни Джошуа. 

„Доста топло посрещане. За мен в крайна сметка това е загуба и не очкавах подобно посрещане. Яд ме е, че не победих”, каза още той.

Ситуацията с кантара преди мача Кобрата коментира така: “Много български журналисти не бяха допуснати. До последно воювах за това. Може би на кантара чухте какви думи каза срещу мен, въпреки всичко подходих с респект. Това е бокс тежка категория и съжалявам че нашата нация не е толкова боксова, но тези неща са нормални”. 

Източник и видеа: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции