<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Приятелска б...

Кучешки бой в Благоевград. Кога ще спре тази жестокост? (ВИДЕО)

06 Април 2016
0 7519

Получихме пореден сигнал за нехуманно отношение към животните. Става дума за Благоевград и кучешки бой посред бял ден, дори без стопаните на животните да се крият от срамните си и нечовешки действия.  

 

"Случката става в Благоевград на 05.04.2016 г. към 18:30 часа. Двама мъже от ромски и български произход насъскват две кучета да се бият. Едното куче захапа другото и не го пускаше в продължение на около 5 мин. След като го пусна, кучето не се изправи веднага – първата ми мисъл бе: "То е мъртво. Ужас!"

 

Как може да си играят така с живота на тези кучета? Това е срамота, липса на възпитание и морална култура. Такива хора заслужават наказание. Срамота! Всичко това става на поляната до блок 216. Пълен достъп на гледката до малки деца, мъже и жени, възрастни хора! Може ли да сме толкова жестоки към животните? Така ли трябва да се отнасяме към най- добрия приятел на човека?"

 

Ние от Господари на ефира осъждаме тази наглост и нечовешко отношение към кучетата. Апелираме отговорните лица да се самосезират и да има наказания. Жестокостта трябва да спре час по-скоро! При подобни случаи ви съветваме да търсите и съдействие от полицията моментално, за да могат на място да установят лицата, организиращи кучешкия бой. 

 

Вижте добрия пример на Gospodari.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции