<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31179" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Левски отпадна позорно от Лига Европа, агитката изригна

17 Юли 2018
0 6566

„Левски“ отпадна позорно от Лига Европа, въпреки че надви „Вадуц“ с 3:2 в София. Серия грешки на отбраната на „Левски“ отне надеждата на отбора да победи с 2 гола разлика, за да си осигури оставането в първенството.

 

Още по време на мача агитката на „Левски“ започна да чупи седалки, недоволна от представянето на тима си. След последния съдийски сигнал погромът продължи и седалките полетяха към терена с викове „оставка“, адресирани към ръководството на отбора.

 

След мача треньорът на "Левски" Дарио Роси се извини задочно на феновете за загубата. На журналистически въпрос как гледа на виковете за "оставка" обаче италианецът отвърна, че оставката би била знак за поражение, а той не искал да се предава. На последвалия директен въпрос все пак ще подаде ли оставка, след кратка пауза Роси отвърна: "ще говоря с клуба".

 

Левски започна активно мача и имаше превес. „Сините“ владееха повече топката и още в началните минути създадоха няколко опасни положения пред вратата на Вадуц.

 

Въпреки това Вадуц поведе в резултата в 25-та минута с гол на Мохамед Кулибали, който стреля от границата на наказателното поле на Левски. 

 

Левски изравни в 35-та минута с гол на Серджиу Буш в долния десен ъгъл на вратата на лихтенщайския отбор след пас на Габриел Обертан.

 

В 53-та минута Левски поведе с гол на Аймен Белаид, но Вадуц изравни само минута по-късно.

 

Минути преди края на мача Левски отново поведе с 3:2 и уви, финишира с този резултат – и мача, и в Лига Европа, в първия ѝ квалификационен кръг.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции