<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29580" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шокът беше го...

Лекари се борят за живота на четирима от пострадалите при катастрофата с автобуса край Вакарел

13 Април 2018
0 6722

Двама души от катастрофииралия днес автобус са в операция по спешност, съобщиха от ръководството на столичната болница "Света Анна" по време на извънреден брифинг.

 

4-има души са с реална опасност за живота, казаха от болницата. Припомняме, тежка катастрофа с автобус стана на АМ Тракия. Шестима са загинали при катастрофата край Вакарел, по първоначална информация пострадали са не по-малко от 20 души, сред които и дете. Това сочи актуалната информация към 12.00 часа за тежката катастрофа на АМ "Тракия" при Вакарел, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

 

ПРИ ВЛАЧЕНЕТО НА АВТОБУСА ПО "ТРАКИЯ" ХОРА СА ИЗПАДАЛИ ПРЕЗ СЧУПЕНИТЕ ПРОЗОРЦИ

 

Трима души са с фрактури по ръцете, които също подлежат на операции. В момента може да поемем още души, дано не се наложи, заяви лекарят от Св. Анна. 10 човека са обработени в рамките на един час. При нас няма докарани деца, заяви Славчо Близнаков. Същевременно от Пирогов, заявиха, че при тях е прието дете, две жени, и един мъж с черепно-мозъчно травма. Детето е в задоволително общо състояние, каза проф. Асен Балтов от Пирогов, цитиран от novini.bg.

 

Очакваме още линейки, каза той. Готовност за прием на пострадали са обявили от ВМА и "Софиямед". Министър Кирил Ананиев също отива в болница Св. Анна, където са откарани най-голям брой от пострадалите при катастрофата на АМ „Тракия“, за да се запознае със състоянието на ранените.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции