<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41987" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Леонардо ди Каприо подкрепи Грета Тунберг и я нарече „лидерът на нашето време“ (снимки)

02 Ноември 2019
0 1552

Актьорът Леонардо ди Каприо се срещна с Грета Тунберг. Той определи 16-годишната екоактивистка като „лидер на нашето време“ и разкри, че двамата са „поели ангажимент да се подкрепят един друг“, пише Daily Mail.

 

 

АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР ДАВА "TESLA" НА ГРЕТА ТУНБЕРГ ЗА ПЪТУВАНЕТО Ѝ ДО КАНАДА

 

 

Актьорът, носител на награда "Оскар", който беше остро критикуван, че използва частни самолети, въпреки интереса си към екологичните проблеми и опазването на природата, заяви, че  за него е "чест" да разговаря с Грета Тунберг. Леонардо ди Каприо публикува и снимка на двамата в Instagram.

 

 

""

 

 

„Надявам се посланието на Грета да събуди световните лидери. Тя ме кара да бъда оптимист за това, което предстои в бъдещето“, написа Лео в публикацията си.

 

 

""

 

 

Грета Тунберг, която отказва да използва самолет за пътуванията си написа: „Трябва да намеря начин да прекося Атлантическия океан през ноември. Ако някой може да ми помогне да си намеря транспорт, ще съм толкова благодарна“. През 2014 г. скандални имейли, публикувани след хакерска атака във филмовото студио на Sony, разкриха, че Леонардо ди Каприо е пътувал с шест частни полета на стойност над 177 000 долара само за шест седмици.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции